• +36 20 384 3746
  • H - P: 8:00 -17:00

A ROYAL FORKLIFT (Jiangsu) Co.,ltd. bemutatásának folytatása...

A ROYAL FORKLIFT (Jiangsu) Co.,ltd. bemutatása

A nemzetközi és innovatív formatervezéssel a RY villás targoncák nagyon népszerűek a nemzetközi piacon. Örömmel mondhatjuk, hogy RY villástargoncákat ma már 100 országban adnak el 5 kontinensen. A design és minőség mellett a RY villás targoncák termékskálája kiterjed a dízelmotoros targonca, a benzin / gázüzemű targonca, az elektromos villás targonca, a raktári gépek típusaira és több mint 50 féle variációban rendelhetőek. Széles választékának és specifikációjának köszönhetően a RY egyre népszerűbb válik a piacon, és ügyfelek is szeretik.

Modern alkatrészraktáraiban 20.000 féle alkatrészt kezel. Ezzel párhuzamosan az RY egy E-alkatrészrendszert épített ki, amely lehetővé teszi az RY felhatalmazott forgalmazói számára, hogy ellenőrizzék az alkatrészkészletet, az alkatrészek árát és megrendeléseit online. A RY egy önkiszolgáló koncepciót is kiépített az E-alkatrészegység rendszerébe, hogy ügyfeleinek hatékonyabb és jobban szervezett részszolgáltatásokat nyújtson.

A villás targoncával kapcsolatos ismereteket az RY E-Trainingben teszi lehetővé. A RY alapképzést tart a diesel, benzin/gázüzemű és elektromos targoncákról, karbantartásukól és szervizelésről. Azelőtt, hogy az RY villástargoncát átvenné az ügyfelünk, ezeket a felhasználók is megkapják.  

Figyelembe véve az RY széles körű hálózati lefedettségét a piacon, ahhoz, hogy ügyfeleknek különböző típusú szolgáltatásokat nyújtsunk, a RY-nak van egy nagyszerű és professzionális szolgáltatási csoportja is az értékesítés utáni szolgáltatásokkal és az alkatrész utánpótlással kapcsolatos feladatok ellátására. 

Az RY a villás targoncák gyártásának területén megbízható termékről beszélhet, és mi a WVF Emelőgép Kft. ezt szeretnénk Önökkel megismertetni. A szigorú minőségellenőrzés a nyersanyag, gyártási folyamat, tesztelés és szállítás előtti ellenőrzés teljes folyamatára kiterjed. A fejlett technológiájú gyártással, a minőségi és márkás alkatrészekkel és azok utánpótlásával valamint a megbízható szervizháttérrel tudjuk biztosítani mindazt, amire az ügyfeleknek szüksége lehet. 

Royal Forklift (Jiangsu) Co., ltd. 

Magunkról...

Tevékenységünk az 1990-es évek közepéig nyúlik vissza. Mindhárman 1994-ben kezdtünk dolgozni egy nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező, targoncák, rakodógépek javításával foglalkozó cégnél, ahonnan most távozva 2017. szeptemberében megalapítottuk szervizünket...

Partner oldalaink...

HVG - ajánlott cég

Elérhetőségünk

Cím: H-2335 Taksony, Kert u. 4445 hrsz

Mobil: +36 20 384 3746

Email:

Weboldal: wvf.hu

© 2017 WVF Kft. Minden jog fenntartva.

Search